Den před závodem

Den začal pěkně deštivě, je den po zahájení her a již začaly některé soutěže. Nám atletům to začíná zítra v 9 hod ráno místního času.

 

Včera bylo zahájení, kterého se zúčastnila jen polovička atletického týmu. My co soutěžíme v pondělí jsme zůstali raději doma a koukali na zahájení v TV. Bylo to sice moc krásné zahájení, zdaleka ne tak bombastické jako na OH, ale to nevadí bylo pěkné. Vychutnali jsme si zapálení ohně spolu s plavci.

 

V noci se rozhodl patrový alarm, nebo co to je, že bude každou půl hodinu řvát. Bylo to k vzteku, nevím komu se to nakonec podařilo zastavit, ale moc děkuji. Pokud bych vstala já tak nevím jestli by alarm přežil. Pravděpodobně ne.

 

Konečně jsem se seznámila se startovkou, která čítá 15 závodnic. Já mám vrhat jako 9, bude to opravdu dlouhý závod. Jen tiše doufám, že nebude pršet.

 

Již mám startovní čísla a vím, kdy kde mám být. Ale co stále nevím , a pravděpodobně se nedovím, jak to bude se zajištěním bezpečnosti při přesunu na vrhačskou konstrukci. Plošina, na které bude umístěna konstrukce při závodě, je celkem špatně z vozíkem dostupná, a tak hrozí pád, zranění, obzvlášť nám, kteří máme krátké ruce. Navíc ani vrhačská stolička na konstrukci nestojí pěvně, má tendenci klouzat. Jsem fakt moc zvědavá, jak to bude. Třeba se nepřerazím.

 

Janča i Pepa jsou již zde a přišli se na nás podívat do vesnice a povzbudit nás před závody.

datum: 07 Sep 2008 autor: Eva Kacanu
Content Management Powered by CuteNews