I. Kolo Českého poháru atletiky ČATHS - výsledky

V sobotu 7.5.2022 byl v Olomouci zahájen tradiční Český pohár Atletiky ČATHS. I přesto, že bylo počasí proměnlivé tak se účastníkům dařilo. Mezi ženami si nejlépe vedla domácí závodnice Eva Kacanu AK Olomouc na druhém místě se umístila Tereza Wargová ABB Pardubice a na třetím místě Anna Marcaníková AC Wozmeni Zlín. Mezi muži si nejlépe si vedl Jaroslav Petrouš ABB Pardubice na druhém místě domácí závodník Dušan Ščambura AK Olomouc a na třetím místě se umístil nováček Stanislav Hanuš ABB Pardubice. Kompletní výsledky najdete - ZDE.

Souběžně proběhlo i I. Kolo Juniorského pohárku 2022, kde na prvním místě mezi dívkami skončila Ostravská závodnice Natálie Hlavinková a na druhém místě domácí závodnice Karolina Stratilová a na třetím místě také domácí závodnice Natálie Růžičková, mezi chlapci si nejlépe vedl Štěpán Kaloč SSK Vítkovice, druhé místo vybojoval Michal Terazka ABB Pardubice a bronz získal nejmladší domácí závodník Mikuláš Rak. Kompletní výsledky najdete - ZDE.
Všem gratulujeme a děkujeme za skvělé výkony.
Velké poděkování za pomoc při zajištění hladkého průběhu závodů patří příslušníkům AČR příslušníkům 153 žpr. pod vedením kpt.Mgr.Dany Václavíkové, vedoucí komunitního centra pro válečné veterány. Poděkování patří také Fotografovi Ing Pavlovi Václavíkovi - fotografie. Více foto - ZDE..

datum: 09 May 2022 autor: Eva Kacanu
Content Management Powered by CuteNews
Nowadays, Canada Slots-Online-Canada.ca is home to 200+ licensed gambling establishments that operate 76,000+ slots and 2,200+ table games.