Londýn 2012 představil služby a zařízení v paralympijské vesnici

Vesnice poslouží 16.000 olympijským sportovcům a funkcionářům a následně 6.200 sportovcům a funkcionářům paralympijským z více než 200 zemí Mezi základní služby a zařízení olympijské a paralympijské vesnice patří „state-of-the-art“ fitness, sportovní rekreační oblasti, multináboženské centrum a 24-hodinová hlavní jídelna.

 

Nonstop otevřená hlavní jídelna s 5.000 místy, spolu s restaurací McDonalds. Hlavní jídelna během her připraví 1,2 milionu jídel, tedy až 60.000 jídel denně. Nabídka byla připravena ve spolupráci s dietology na sportovní výživu a byla přizpůsobena všem dietám a náboženstvím. Očekává, se spotřeba 25.000 bochníků chleba, 232 tun brambor, 75.000 litrů mléka a více než 330 tun ovoce a zeleniny, včetně 2,7 milionu banánů. Světové kuchyně s názvy "To nejlepší z Británie", "Africká a Karibská", "Indická a Asijská" a "Evropská, Americká a Středomořská".

 

Pokud to počasí dovolí, bude venkovní Street food jídelna v provozu od 11.30 do 21.00 včetně grilování a ručně připravených pouličních jídel. McDonald bude nabízet větší výběr menu než na předchozích hrách, stejně jako široké McCafé menu. Obchodní partneři Her Coca Cola, Cadbury, Nature Valley a Trebor budou dodávat pouze značkové jídlo a pití.

 

The Globe je hlavním centrem pro rekreaci sportovců ve vesnici. Za podpory Coca-Coly a Powerade zahrnuje soukromé kino, stage, bar, hudební studio, bazén a fotbalové stoly, počítačové hry, místo pro výměnu odznaků i oblečení, televizory a Blu-ray přehrávače dodávané firmou Panasonic a zahradní hospodu.

 

State-of-the-art fitness zabírá více než 1200 metrů čtverečních. Technogym dodal přes 750 kusů vybavení tělocvičny a tým více než 100 profesionálních trenérů je připraven v hlavní tělocvičně v olympijské vesnici i v 19 sportovně-specifických přípravných centrech pomoci při přípravě sportovců.

 

Multináboženské centru pro křesťanství, judaismus, islám, buddhismus a hinduismus. Tým více než 50 kaplanů různých církví bude připraven nabídnout podporu, pastorace a duchovní pomoc. Služby budou zahrnovat one-to-one podporu, skupinová setkání a bohoslužeb.

 

Informační kiosky firmy Atos zajistí po celé vesnici okamžitý přístup k výsledkům, startovním listinám, medailovým přehledům, dopravním informacím a sportovnímu zpravodajství.

 

Základní obchody a služby uvnitř Village Plaza zahrnují internetovou kavárnu kterou poskytuje Acer, bankovní služby poskytované Lloyds TSB, bankomaty Visa, mobilní telefony Samsung, salon krásy Procter & Gamble, zasilatelské služby UPS, obchod se smíšeným zbožím, čistírnu, květinářství, poštovní služby, prodej vstupenek, fotografické služby a turistické informace.

 

Olympijská a paralympijská vesnice v Londýně 2012 je nejkompaktnější v novodobé historii her, ale bude mít pocit vzdušnosti díky zahrnutí Centrálního parku spolu s blízkostí Olympijského parku s otevřenými prostory. Nabídne sportovcům vynikající spojení na zábavu a památky Londýna s centrem Londýna jen 7 minut cesty od nádraží Stratford International hned vedle vesnice.

 

Po hrách se odstraní dočasná vybavení v apartmánech. Vesnice pak vytvoří 2.818 nových domovů na 11 individuálně řešených plochách v novém společenství, které bude známé jako East Village. To nabídne cenově dostupné bydlení k nájmu nebo do vlastnictví ve vysokokvalitních domech uprostřed nově vytvořených parků, veřejných náměstích s nejlepším dopravním napojením na centrum.

datum: 02 Jul 2012 autor: OSAV
Content Management Powered by CuteNews
Nowadays, Canada Slots-Online-Canada.ca is home to 200+ licensed gambling establishments that operate 76,000+ slots and 2,200+ table games.