Daleká cesta s nejistým cílem

Tak už je to tady zas. Potřetí. Opět je tady to známé šimrání před velkými závody. Zase dopředu přemýšlím a představuju si, jaké to tam asi bude. Zas mám pochybnosti, jestli jsem odtrénoval, co jsem odtrénovat měl. Jestli během dlouhého letu neztratím sílu. Jestli se mi nevytratí technika. Jak to bude v den závodu. Nebude pršet?

 

Uvažuju, jestli jsem si zabalil všechno, co potřebuju. Aby mi v té Číně něco nechybělo. Třeba Alice. Alice přiletí týden po nás natáčet pro Českou televizi všechno, co natočit pude. A napsat na Handisport všechno co napsat stihne. Od Handisportu bude přebírat zajímavé paralympijské zprávy i nejčtenější sportovní portál www.sport.cz.

 

Výprava se sejde dneska odpoledne v hotelu Praha. Kromě tiskové konference, o které jsem se už zmiňoval, musí proběhnout stovky dalších úkonů, nutných k tomu, abychom do Číny mohli odletět a aby nás akreditovali. V Praze budeme tvrdnout skoro čtyřiadvacet hodin. Ještě se stihneme i vyfotit. Jak jsme vypadali před odletem. Po návratu se to porovná s aktuálním stavem.

 

Zítra nás posadí do letadla se znakem Peugeotu na ocase a frrr na východ. Příští zpráva tedy už přímo z paralympijské vesnice v Pekingu. Čas SLČ + 6 hodin. Až se rozkoukám a najdu nějaký přístup k internetu. 再见

datum: 28 Aug 2008 autor: Martin Němec
Content Management Powered by CuteNews
Nowadays, Canada Slots-Online-Canada.ca is home to 200+ licensed gambling establishments that operate 76,000+ slots and 2,200+ table games.